Τσάβες: Σας παρακαλώ μην με αφήσετε να πεθάνω (ΦΩΤΟ)

09:28 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το Associated Press μετέδωσε πως ο θάνατος του Ούγκο Τσάβες οφείλεται σε καρδιακή προσβολή με τον επικεφαλής της προεδρικής φρουράς της Βενεζουέλας να δηλώνει: "Δεν μπορούσε να μιλήσει. Υπέφερε! Το μόνο που κατάφερε να πει ήταν το εξής... Θέλω να ζήσω... Σας παρακαλώ μην με αφήσετε να πεθάνω...".

Χιλιάδες οπαδοί του 58χρονου ηγέτη της Βενεζουέλας βγήκαν στους δρόμους του Καράκας για να ακολουθήσουν την πομπή προς το παρεκκλήσι της Στρατιωτικής Ακαδημίας, όπου ήδη η σορός του Τσάβες εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο που μετέφερε την σορό του Ούγκο Τσάβες χρειάστηκε επτά ολόκληρες ώρες για να περάσει από τους δρόμους του Καράκας και να φτάσει έως τη Στρατιωτική Ακαδημία. Επτά ώρες γιατί οι χιλιάδες που είχαν βγει στους δρόμους για να πουν το τελευταίο αντίο στον ηγέτη τους, έκαναν τη διέλευση εξαιρετικά δύσκολη.
Όταν τελικά το αυτοκίνητο έφτασε στο παρεκκλήσι της Στρατιωτικής Ακαδημίας, υπό το χειροκρότημα του πλήθους και συνθήματα όπως "ζήτω ο Τσάβες", οι στρατιώτες τοποθέτησαν το φέρετρο το οποίο μετέφεραν στους ώμους έως την είσοδο του παρεκκλησίου, εργάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα