«Τρίποντο» για το Ρέθυμνο

19:57 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΠΕΡ που κέρδισε με 3-0 τους Ίωνες και με το τρίποντο που κατέκτησε πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, ενώ οι Ίωνες παρέμειναν στην τελευταία θέση χωρίς να έχουν ακόμη νίκη.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας νίκη για τον ΟΠΕΡ με την πρώτη να έχει σημειωθεί στις 26/10 όταν στην έναρξη του πρωταθλήματος (3η αγωνιστική) είχε κερδίσει με 3-1 το Μαρκόπουλο.
Οι Ίωνες που έπαιξαν και πάλι χωρίς την Ντόνα, προσπάθησαν από το β' σετ και μετά (στο β' προηγήθηκαν με 4-9, αλλά ο ΟΠΕΡ μάζεψε

γρήγορα τη διαφορά και προσπέρασε με 12-10, ενώ στο γ' σετ είχαν ένα σταθερά μεγάλο προβάδισμα μέχρι το 13-16), αλλά η γηπεδούχος ομάδα είχε τις λύσεις για να πάρει τη νίκη.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό και δίκαιο τρίποντο. Κάναμε καλή εμφάνιση, δείξαμε την ανωτερότητα μας κι έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε καλές γιορτές. Αυτό το τρίποντο μας επιτρέπει να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη άνεση την παραμονή μας κι ελπίζω επιστρέφοντας μετά τις γιορτές να παίξουμε και καλύτερο βόλεϊ», δήλωσε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ενώ ο Μάρκος Κωβαίος σημείωσε: «Εμείς ήρθαμε εδώ όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε για τα ταξίδι μας εδώ. Αγωνιστικά κάτι πήγαμε να κάνουμε στο τρίτο σετ, αλλά μας κόστισε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και για να κερδίσεις εκτός έδρας το Ρέθυμνο που είναι μια πολύ καλή ομάδα χρειάζεται να κάνεις υπερπροσπάθεια. Ελπίζω στο β' γύρο να είμαστε καλύτεροι σε όλα»

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-19
ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Κατερίνη, Μιχαήλ, Καλογριδάκη, Μπόνχεβα, Νίκιτς, Σημαντηράκη -λ / Σμπιράκη, Δραμητινού
Ίωνες: Σκορδίλη, Κατσαντώνη, Πρσα, Χρήστου, Φωτεινού, Μαλουσάρη, ΑΛΛΟ, / Μάρκου -λ, Μουτζούρη, Παπουτσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα