Άγιος… Ντιέγκο Κόστα

18:55 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1-3
Γήπεδο: Νουέβο λος Κάρμενες

Σε πορεία τετράδας βρίσκεται η Σοσιεδάδ μετά και από το σημαντικό διπλό που πέτυχε επί της Γρανάδα με 3-1.

Στο 20ο λεπτό ο Μπράβο είπε όχι σε προσπάθεια του Μπραχίμι, ενώ στο 23' ήταν η σειρά του Ρομπέρτο να αποκρούσει σουτ του Γκρισμάν. Τελικά στο 29ο λεπτό η Σοσιεδάδ έφτασε στο γκολ, με σκόρερ τον Κάρλος Βέλα. Η Γραναδα ανέβασε στροφές κι έφερε στα ίσα το ματς με τον

Πίτι στο 37ο λεπτό, αλλά στο 42'οι Βάσκοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Γκρισμάν.

Η Σοσιεδάδ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 64ο λεπτό πέτυχε το 3-1 ξανά με τον Κάρλος Βέλα και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Απόεκεί και πέρα η Γρανάδα πίεσε χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει άλλο γκολ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Ανγκούλο, Μουρίγιο, Μάινθ, Φολκιέ, Ιτούρα (66' Ρίκι), Ρίκο, Γεμπντά (49' Ρέθιο), Πίτι, Μπραχίμι, Ελ Αράμπι (77' Ιγκαλό)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ.Μαρτίνεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Άνχελ, Πάρδο (90+2' Ρος), Μπεργάρα, Γκρισμάν (89' Σεφέροβιτς), Πριέτο, Βέλα, Αγιρέτσε (82' Ελουστόνδο).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΛΕΒΑΝΤΕ: 3-2
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Ζορίστηκε αλλά πήρε τελικά τη νίκη η Ατλέτικο, με 3-2 κόντρα στη Λεβάντε, με τον Ντιέγκο Κόστα να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά σε ακόμη ένα ματς.

Η Λεβάντε αιφνιδίασε την Ατλλετικο, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Καράμπελας έβγαλε όμορφα για τον Ίβανσιτς, που με ψύχραιμο σουτ έκανε τα 1-0. Στο 9ο λεπτό ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Μπαράλ, ενώ στο 29' ο Γοδίν με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 37ο λεπτό ο Κόστα είχε δοκάρι, ενώ στο 47' ο άσος της Ατλέτικο με τρομερό σουτ έκανε το 2-1.

Στο 56ο λεπτό ο Βίγια είχε δοκάρι αλλά στο 56' ο Ρίος έκανε το 2-2 για τη Λεβάντε. Τη νίκη στους «ροχιμπλάνος» έδωσε ο Ντιέγκο Κόστα με εύστοχο πέναλτι στο 77ο λεπτό. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Χουανφράν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Λουίς, Γοδίν, Μιράνδα, Χουανφράν, Γκάμπι Τιάγκο, Τουράν, Κόκε (64' Αντριάν), Βίγια (60' Γκαρθία), Κόστα.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπεθ (85' Άνχελ), Ναβάρο, Βύντρα, Χουανφράν, Ντιόπ, Σιμάο (87' Πίντο), Ίβανσιτς (33' Ρίος), Γκαρθία, Καράμπελας, Μπαράλ.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Πάτο δεν έχει η κατρακύλα της Μπέτις, που έμεινε χωρίς νίκη για 10ο σερί ματς, αφού έχασε με 1-0 μέσα στην έδρα της από την Αλμερια.

Η Αλμερία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό ο Αζεέζ με όμορφο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 18ο λεπτό το σουτ του Μολίνα έφυγε λίγο άουτ, όπως και τα σουτ των Μολίνα και Χουάν Κάρλος στο 42' και στο 43'.

Στην επανάληψη η Μπετις πίεσε πολύ αλλά ο Εστεμπάν κατέβασε ρολά και πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις,

ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Ντιντάκ, Ζόρντι, Παουλάο, Τσίκα (72' Σεβίγια), Ματίγια, Ρέγιες (72' Νόνο), Κάρλος, Βαντίγιο (49' Χουανφράν), Μολίνα, Κάστρο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Νέλσον (58' Ραφίτα), Τοσρσιλιέρι, Ντουμπαρμπιέ, Τρουχίγιο, Βέρθα, Αζεέεζ, Τέμπαρ, Βιδάλ, Μπαρμπόσα (64' Σοριάνο), Ντίας (84' Σούσο).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-2
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Σεβίλλη με 2-1 μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ και έμεινε σε τροχιά Ευρώπης. Γκολ αλλά και αποβολή ο Κάλα.

Η Σεβίλλη πίεσε στην αρχή και άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με έναν πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Ο Ράκιτιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Κάλα με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 28ο λεπτό ο Μπέτο απέκρουσε όμορφα τον σουτ του Τριγκέρος, όπως και το πλασέ του Μπακά στο 38'.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Ντος Σάντος πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 59 η κεφαλιά του Μπακά σταμάτησε στο δοκάρι της Βιγιαρεάλ. Ένα λεπτό μετά ο Ασένχο απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Ράκιτιτς και στο 63' ο ούτε αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 70' ο Μπέτο είπε όχι ξανά στον Τριγκέρος, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπακά έκανε το 2-0. Στο 87ο λεπτό ο Κάλα έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Περμπέ από τα 11 μέτρα μείωσε σε 2-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκάμπριελ, Κόστα, Μάριο, Τριγκέρος, Μπρούνο (71' Περέιρα), Ντος Σάντος, Πέρες, Ακίνο (46' Πίνα), Ούτσε (68' Περμπέ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάζιο, Κάλα, Ναβάρο, Βιτόλο, Ιμπόρα, Ράκιτιτς, Ρέγιες (74' Χάιρο), Μπακά (87' Γκαμεϊρό).

Keywords
Τυχαία Θέματα