Μπήκε και «καθάρισε» ο Ναπολεόνι

19:26 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟΣ)

Στο 74ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 ο Γιώργος Παράσχος πέρασε στο παιχνίδι τον Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανθρακικό καθώς με δυο δικές του ασίστ χάρισε την νίκη στην ομάδα του Περιστερίου με 3-1. Έτσι ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο

ευρισκόμενος στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στον Πανθρακικό όταν στο 14' ο Ίγκορ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Γεωργίου, άλλαξε πορεία, όμως ο Τσενάμο παραχώρησε κόρνερ!
Στο 24ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Καραμάνος βρέθηκε στην περιοχή του Πανθρακικού, απέφυγε τον Ζος και τον Σέρεμετ και από πλάγια θέση αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με την... βοήθεια και του Χρήστου που την έσπρωξε πιο βαθιά στην εστία. Σημειώνεται πως ήταν το πρώτο γκολ του Καραμάνου στην σεζόν.
Στο 33ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ιγκλέσιας να βρίσκει με 50άρα μπαλιά τον Παπαδόπουλο, αυτός κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα, όμως υπό την πίεση του Ντιόγκο το σουτ του ήταν πάνω από την εστία του Σέρεμετ.
Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά στις δυο εστίες και στην επανάληψη ο Πανθρακικός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό. Ο Ίγκορ βγάζει στην αντεπίθεση τον Πανθρακικό, την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Κάσες, αυτός αποφεύγει τον Γιαννούλη και επιστρέφει τη μπάλα στον Ίγκορ που από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσενάμο.
Στο 68ο λεπτό ο Παράσχος περνάει στο παιχνίδι τον Μπρίτο, στην θέση του Γεωργίου, αλλά ο Βραζιλιάνος έξι λεπτά αργότερα τραυματίζεται και δίνει την θέση του στον Ναπολεόνι. Αυτή η αλλαγή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Ιταλός έδωσε ασίστ στον Καραμάνο ο οποίος πλάσαρε τον εξερχόμενο Σέρεμετ κάνοντας το 2-1 για τον Ατρόμητο.
Τέσσερα λεπτά μετά, στο 78', ο Ναπολεόνι έδωσε νέα ασίστ, αυτή την φορά στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος στο τετ α τετ με τον Σέρεμετ πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 85ο λεπτό ο Πανθρακικός πέτυχε γκολ με τον Ίγκορ αλλά ο Γιάχος το ακύρωσε θεωρώντας πως ο Βραζιλιάνος έκανε επιθετικό φάουλ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιδες, Γεωργίου (68' Μπρίτο, 74' Ναπολεόνι), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (80' Πίτου Γκαρσία).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος (81' Χασομέρης), Χρήστου, Λαδάκης (81' Έμποου), Ρομέου, Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Κάσες (72' Τζάνης), Ίγκορ

Keywords
Τυχαία Θέματα