«Τους δώσαμε δικαίωμα»

00:56 9/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε δικαίωμα στη Μάλαγα και το πλήρωσε με εκτός έδρας ήττα, σύμφωνα με το Γιώργο Βόβορα. Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο εξήγησε πως τους στοίχισε η κούραση: «Δυστυχώς, στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Δυστυχώς, τους δώσαμε δικαίωμα να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Σημαντική ήταν η κόπωση των γκαρντ, καθώς Ούκιτς και Διαμαντίδης έπαιξαν πάρα πολύ. Έβαλαν και αυτοί κάποια μεγάλα σουτ και έτσι ήρθε η ήττα.

Μπανκς και Ξανθόπουλος ήταν εκτός προπόνησης, ξέχωρα από τις δυσκολίες, ως ένα σημείο τους σταματήσαμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μεγάλα σουτ και η κούραση μας στοίχισαν. Η Μάλαγα έπαιξε με δύο μεγάλα κορμιά στο τέταρτο δεκάλεπτο, ρίσκαρε πάρα πολύ με τα σουτ, έκλεισε τους διαδρόμους, πίεσε στα γκαρντ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι για εμάς».

Όσον αφορά στη συνέχεια στο Top 16 της Ευρωλίγκας και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για πρόκριση στα πλέι οφ πρόσθεσε: «Όταν αρχίσαμε αυτό το ταξίδι είχαμε πει παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα, κοιτάμε την Άλμπα Βερολίνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα