Το βλέμμα στην επόμενη μέρα για την ΑΕΚ της Καρδιάς

18:54 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω σε μια χρονιά που μπορεί να κριθεί επιτυχημένη αφού από το πουθενά βρέθηκε να πρωταγωνιστεί ενώ κατέκτησε με θριαμβευτικό τρόπο το Λιγκ Καπ. Έτσι, μένει με απολογισμό την 7η θέση στο Πρωτάθλημα της Volleyleague και μεγάλη... προίκα την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αλλά και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου.
Η ΑΕΚ

της Καρδιάς αν και λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν δεν γνώριζε που θα αγωνιστεί και φάνταζε φαβορί για το τοπικό Πρωτάθλημα, τελικά χάρη στην προσπάθεια Κοτσάτου, Αλεξίου και Κατσαδήμα κατάφερε να αποφύγει τη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Παίκτες και τεχνικό τιμ δικαίωσαν τις προσπάθειες των υπευθύνων της Ερασιτεχνικής, αλλά σίγουρα η χρονιά αφήνει σε όλους μια γλυκόπικρη γεύση, μετά την χθεσινή ήττα από τον Παμβοχαϊκό, που δεν έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ευρώπη.
Στις τάξεις της ΑΕΚ, όμως είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους πλέον όλα αυτά τα γεγονότα και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, δηλαδή τη νέα σεζόν. Ο πήχης μένει ψηλά και στόχος είναι να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Το θετικό είναι πως το θέμα «προπονητής» έχει κλείσει, με την έλευση του Χόρχε Ελγκέτα κι έτσι θα γίνουν από νωρίς οι απαραίτητες κινήσεις για την στελέχωση του ρόστερ, με μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό ερωτηματικό να αποτελεί η χρηματοδότηση του τμήματος.
Είναι δεδομένο πως με την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α1, το βάρος που θα πέσει στις πλάτες των Κοτσάτου-Αλεξίου θα είναι πολύ μεγάλο, από την στιγμή που οι δυο άνδρες επιθυμούν να βλέπουν παντού την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια και όχι να φυτοζωεί και γι' αυτό είναι έτοιμοι να κάνουν σημαντικές μεταγραφές. Είναι άγνωστο λοιπόν αν θα μπορέσουν οι δύο άντρες, που σαφώς και έχουν το μπάσκετ ως πρώτη προτεραιότητα, να τα βγάλουν πέρα και στο βόλεϊ όπου του χρόνου σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Ευχής έργον θα είναι να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για το τμήμα αφού η ΑΕΚ της Καρδιάς απέδειξε πως παλεύει και δικαιώνει όσους την πιστεύουν και γι' αυτό είναι έτοιμη από την νέα σεζόν για μεγαλύτερες επιτυχίες αν στηριχτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα