Της... σκότωσε τα όνειρα

18:24 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 30η αγωνιστική

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Wirsol Rhein-Neckar-Arena

Η Άουγκσμπουργκ ήλπιζε πως με ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με την Χόφενχαϊμ θα διατηρούσε ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Η ήττα με 2-0 όμως έφερε τις δύο ομάδες στην ίδια μοίρα και το ευρωπαϊκό όνειρο να ξεφτίζει εκατέρωθεν. Ο Σαλίχοβιτς

άνοιξε το σκορ στο 19' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 42' ο Βέστεργκααρντ έκανε το 2-0

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Γκραλ, Γιόνσον, Στρομπλ, Βέστεργκααρντ, Μπεκ, Ρούντι (79'Σίλε), Πολάνσκι, Φόλαντ, Φιρμίνο, Σαλίχοβιτς (68'Μοντέστε), Ελιονούσι (87'Χέρντλινγκ).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχέγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Χονγκ, Όστρζολεκ, Κορ (75'Φοξ), Μπάιερ, Χαν (78'Χολσχάουζερ), Χαλίλ Άλτιντοπ, Εσβάιν, Μέλντερς (74'Μπομπαντίγια).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΜπάιΑρίνα

Έστω και δύσκολα η Λεβερκούζεν με τον Σάσα Λεβαντόφσκι για πρώτη φορά στον πάγκο της επικράτησε 2-1 της Χέρτα και έκανε ένα ακόμα βήμα για πάρει την 4η θέση και να παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Οι "ασπιρίνες" σκόραραν μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Κίσλινγκ και στο 24' έκαναν το 2-0 με τον Μπραντ. Η Χέρτα όμως αντέδρασε και μείωσε στο 38' με κεφαλιά του Βάγκνερ. Τελικά όμως το 2-1 δεν άλλαξε και η Λεβερκούζεν πήρε τη νίκη.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Σπάχιτς, Μπένιτς, Μπέντερ, Καν, Μπραντ (89'Εζτουνάλι), Κάστρο (71'Ρόλφες), Σον, Κίσλινγκ.

ΧΕΡΤΑ Β.: Κραφτ, Πέκαρικ, Λάνγκαμπ, Κομπιασβίλι (57'Μπαουμγιόχαν), Φαν ντεν Μπεργκ, Χοσογκάι, Αλαγκουί, Σκίελμπρεντ (71'Ρόνι), Σιγκερτσί, Μπεν Χατίρα (46'Σουλτς), Βάγκνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα