Το βάρος και οι τρίχες του Ρούνεϊ

11:33 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στον σημερινό βρετανικό Τύπο υπάρχει το πρώτο μέρος των αποσπασμάτων της βιογραφίας του Γουέιν Ρούνεϊ που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 13 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Wayne Rooney, My decade in the Premier League". Στο πρώτο μέρος λοιπόν ο διεθνής επιθετικός μιλά για το βάρος του αλλά και για την τριχοφυΐα του.

Πιο συγκεκριμένα για το βάρος του ο Ρούνεϊ αναφέρει: "Αρχές Ιουλίου. Η πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είμαι σαν τους περισσότερους, έχω βάλει μερικά κιλά. Ακόμη και για μια εβδομάδα να

μην προπονηθώ παίρνω βάρος, αλλά αυτό θα αλλάξει. Όταν επιστρέψω στο Κάρινγκτον για την πρώτη μέρα προπονήσεων θα πάθω ένα σοκ. Οι σκάλες στο γυμναστήριο μου λένε πως έχω βάλει περισσότερο βάρος από όσο περίμενα, 3.5 κιλά. Ξέρω πως σε μια με δυο εβδομάδες μπορώ να τα έχω χάσει".
Στην συνέχεια ο Ρούνεϊ μιλά για την εμφύτευση μαλλιών που έκανε: "Πολλοί δεν ενοχλούνται με την φαλάκρα και είναι εντάξει με αυτό. Αλλά εγώ κοιταζόμουν τα πρωινά στον καθρέφτη και έλεγα στον εαυτό μου πως ενώ είμαι νέος φαίνομαι πολύ πιο μεγάλος. Οποιοσδήποτε έχει τριχόπτωση ξέρει πώς νιώθω. Το σκέφτηκα και είπα γιατί να μην κάνω εμφύτευση; Μετά από μεγάλη έρευνα, έκλεισα ραντεβού και έκανα την επέμβαση. Στο τέλος της σεζόν 2010-2011 αποφάσισα να το πω στους συμπαίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα