«Ο Βενγκέρ δεν είναι χαζός»

11:02 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί, στο κομμάτι των μεταγραφών, την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι κάτι που καταλαβαίνει ο Αρσέν Βενγκέρ γιατί δεν είναι χαζός όπως σημείωσε με νόημα ο Πίτερ Χίλγουντ ο οποίος έσπευσε να στηρίξει τον Αλσατό τεχνικό στην κριτική που δέχτηκε για τις μεταγραφικές του επιλογές αυτό το καλοκαίρι.
Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Evening Standard" ο πρόεδρος της Άρσεναλ τόνισε: "Ο Αρσέν έχει τα χρήματα για να ξοδέψει, αλλά υπάρχει ένα όριο. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε 50

εκατομμύρια λίρες για έναν ποδοσφαιριστή. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους υπόλοιπους. Δεν πιστεύω πως ο μεγαλομέτοχος Σταν Κροένκε πρόκειται να ξοδέψει τα δολάρια που ξοδεύει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι ή ο Σεΐχης Μανσούρ για την Μάντσεστερ Σίτι. Ευτυχώς ο Βενγκέρ το καταλαβαίνει αυτό. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, οπότε προφανώς και δεν είναι χαζός. Γνωρίζει πώς πρέπει να λειτουργεί ένας σύλλογος. Αυτό ενοχλεί πολλούς, αλλά δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουμε όπως μια ή δυο άλλες ομάδες".
Στην συνέχεια ο Πίτερ Χίλγουντ αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Ρέιντζερς λέγοντας: "Το παράδειγμα των Ρέιντζερς είναι ένα που πρέπει να εναντιωθούμε. Ξόδεψαν περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσαν να διαθέσουν. Είμαστε αρκετά φιλόδοξοι, αλλά δεν πρόκειται να βρεθούμε στην ίδια μοίρα με την Ρέιντζερς. Έτσι είναι η ζωή, οπότε η άποψη μου είναι πως δεν πρέπει να είμαστε δυσαρεστημένοι. Όσον αφορά τους οπαδούς που αποδοκίμασαν πέρσι τον Βενγκέρ, εγώ δεν επηρεάστηκα ιδιαίτερα. Απλώς αηδίασα με το να ακούω αυτά τα πράγματα, καθώς ο Αρσέν είναι εκπληκτικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα