Παίζει κόντρα στην Ρεάλ ο... Μπολτ

10:32 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γουσέιν Μπολτ αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει έστω και για μια φορά με την φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως όλα δείχνουν το όνειρο του Τζαμαϊακνού σπρίντερ και "χρυσού" Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο θα γίνει πραγματικότητα και μάλιστα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2013 θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους αντίστοιχους της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει στο επίσημο περιοδικό της ομάδας:

"Ο Γουσέιν είναι μεγάλος θαυμαστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ενδιαφέρον πως λέει ότι θέλει να παίξει σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι. Θα ήταν κάτι το υπέροχο και την επόμενη χρονιά που θα παίξουμε ξανά με τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθει μαζί μας και να δούμε πώς θα τα πάει".
Ο Φέργκιουσον δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Μπολτ καθώς χάρη στον Τζαμαϊκανό σπρίντερ ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε στο στοίχημα ποντάροντας σε αυτόν: "Θα πρέπει να τον ευχαριστήσω επειδή ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα μου. Ο Μπολτ είχε απόδοση 4/5 να κερδίσει και τις δυο κούρσες μια εβδομάδα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν ένα υπέροχο κερδισμένο στοίχημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα