«Το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο»

00:42 26/11/2012 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενη για τη νίκη εμφανίστηκε η Αθηνά Παπαφωτίου στις δηλώσεις της, μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό, την οποία θέλησε να αφιερώσει στον αδικοχαμένο οπαδό της Ένωσης.«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ήταν ο Ολυμπιακός μπροστά λόγω της ήττας μας από την Κηφισιά. Δε νομίζω ότι κρίνει κάτι για τη συνέχεια, δηλαδή, δε νομίζω ότι κρίθηκε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και πιστεύω

πως από αυτό κρίνεται το αποτέλεσμα. Δε πιστεύω πως παίξαμε πάρα πολύ καλά, μπορούμε και καλύτερα. Ο Ολυμπιακός στην αρχή πιστεύω πως ήταν καλύτερος από μας. Από εκεί και πέρα κρίσιμο ήταν το τρίτο σετ που το πήραμε στον πόντο, στο όριο. Για μένα ήταν μεγάλο λάθος δικό μας το τέταρτο σετ που ενώ ήμασταν τόσο πολύ μπροστά βρεθήκαμε στο 25-17. Αυτό δε πρέπει να ξαναγίνει, πρέπει να το προσέξουμε, παρ' όλη τη νίκη. Πετύχαμε ένα στόχο, το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και προσπαθούμε.
Τέλος, να πω πως θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη της ομάδας μας στον φίλαθλό μας τον Πάνο ένα παιδί από την Original που σκοτώθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα