Preview 12ης αγωνιστικής

00:32 26/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 NS2

Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Άρη στην Κομοτηνή, στο παιχνίδι που θα κλείσει την «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να σκαρφαλώσουν στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σερφά, επέλεξε τους κάτωθι ποδοσφαιριστές για το αυριανό, κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη.

Από την άλλη, ο Άρης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με είκοσι παίκτες, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Γιαννιώτα. Οι «κίτρινοι» που προέρχονται από την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Αντίλοβιτς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Μελίσσης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λαδάκης, Κάσελαν, Μίνγκας, Γωνιάδης, Λουσέρο, Μπαικαρά, Βαχίρουα, Κυβελίδης, Παπαδόπουλος.

Άρης: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γκέσιος, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα