«Ψηλά το κεφάλι…»

00:02 26/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για τα συναισθήματά του, επιστρέφοντας ως αντίπαλος στην Τρίπολη, μίλησε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το μυστικό της επιτυχίας του φετινού Πανιωνίου.«Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα εμφανίσεις με τον Αστέρα στη Super League, έκανα σήμερα ως αντίπαλος του. Δεν έτυχε να παίξω με τον Αστέρα. Μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να παίξω στο εξωτερικό και τώρα επέστρεψα με τον Πανιώνιο και έκανα εμφάνιση στο γήπεδο

της Τρίπολης.

Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες, σήμερα στο παιχνίδι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό μας κοίμισε λίγο. Μετά προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι, έβαλε ο Αστέρας ένα πολύ όμορφο γκολ και πήγαμε με το 2-0 στα αποδυτήρια. Μετά μπήκαμε και πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν 80-20 καλύτεροι εμείς. Τώρα ο Αστέρας είναι από πάνω, έχουμε και εμείς ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα ανταπεξέλθουμε και εμείς.

Οι δυσκολίες είναι σε όλες τις ομάδες, δεν είναι μόνο ο Πανιώνιος, εμείς τα έχουμε αφήσει αυτά στην άκρη, κοιτάζουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο στόχος μας είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα