Το πλάνο του Μίτσελ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

09:01 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα έμεινε για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μίτσελ έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα αν και εξακολουθεί να έχει ορισμένα διλήμματα.
Έτσι λοιπόν, τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο με τον Σαλίνο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας ενώ για το αριστερό άκρο ο Μίτσελ

θα περιμένει τον Χοσέ Χολέβα και αν εκείνος δεν μπορέσει να είναι 100% έτοιμος τότε θα ξεκινήσει ο Μπονγκ. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρη θέση έχει ο Μανωλάς και όλα δείχνουν πως παρτενέρ του θα είναι ο Μαρκάνο καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι 100% έτοιμος για να καλύψει το κενό του τραυματία Σιόβα.
Ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και δίπλα του θα βρίσκεται ο Εντινγκά ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του ντεφορμέ Σάμαρη. Στις πτέρυγες, ο Κάμπελ θα είναι δεξιά και ο Πέρες αριστερά.
Ο Μίτσελ έχει τρεις επιλογές για την θέση πίσω από τον φορ, τον Φουστέρ, τον Σαβιόλα και τον Τσόρι με τον Ολαϊτάν να είναι στην κορυφή της επίθεσης αν και δεν αποκλείεται να επιλεγεί για την συγκεκριμένη θέση είτε ο Σαβιόλα είτε ο Βαλντές.

Keywords
Τυχαία Θέματα