Δίωξη στον Σαρρή για τον τελικό Κυπέλλου

08:36 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, όπως μεταδόθηκε στην χθεσινή εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο πρόεδρος της

ΕΠΟ φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορία που αφορά στην απαγόρευση εισόδου του παρατηρητή της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), Γιώργου Βούλγαρη, στα αποδυτήρια των διαιτητών του τελικού.
Μάλιστα, ο Σαρρής ήδη απολογήθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα, αφού η ΕΠΟ φέρεται να αγνόησε εισαγγελική εντολή που είχε δοθεί την προηγούμενη του αγώνα. Είναι πάντως εκπληκτικό το ότι απαγορεύτηκε στον υπεύθυνο καταπολέμησης αθλητικής βίας να μπει στα αποδυτήρια ενώ επετράπη η είσοδος στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Σάββα Θεοδωρίδη που μάλιστα τον Μάρτιο θα κάτσουν στα σκαμνί για απόπειρα εκβιασμού διαιτητών στον εν λόγω αγώνα. Ολοι ξέρουμε βέβαια την συνέχεια αφού στο δεύτερο ημίχρονο Γιάχος και Τριτσώνης δεν είδαν το πέναλτι του... αιώνα και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα χαρίζοντας το κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα