Ντάνι Άλβες: Η Σίτι δεν θα γίνει ποτέ Μπαρτσελόνα

08:06 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ την Μάντσεστερ Σίτι η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Premier League αλλά, όπως ισχυρίστηκε ο Ντάνι Άλβες, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Μπαρτσελόνα.
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε: "Η Μάντσεστερ Σίτι έχει καλούς παίκτες, αλλά ποτέ δεν θα γίνει Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για μια σύγχρονη ποδοσφαιρική ομάδα, χτισμένη

σε μεγάλες μεταγραφές. Όμως, η Μπαρτσελόνα έχει μια ιστορία και η κλάση της χρονολογείται από πολύ παλιά.
Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της Μπαρτσελόνα είναι λόγω των παικτών που έχουν έρθει μέσω των ακαδημιών και νομίζω πως είναι ιδανικό που κάθε ποδοσφαιρική ομάδα θέλει να το πετύχει".
Για τα παιχνίδια κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: "Ξέρουμε ότι έχουμε ένα μεγάλο τεστ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και περιμένουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουν πολύ καλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και θα χρειαστεί να παίξουμε καλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε.
Δεν είναι εύκολο να νικήσεις την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα δεν θα σκεφτεί την ισοπαλία. Θα παίξουμε για την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα