Το «σεντόνι» ξανά στην σέντρα

07:54 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:45 novasports 2)
Γήπεδο: Etihad, Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά.
Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον ανέτοιμο Αγκουέρο σε αντίθεση με τον Φερναντίνιο που θα βρίσκεται στην αποστολή. Από την άλλη μεριά, οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα

με τον Τσάβι να είναι στην 23μελή αποστολή.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από ισπανική ομάδα μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η «Μπάρτσα» σε 28 επισκέψεις στην Αγγλία έχει μόλις έξι νίκες και οκτώ ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί 14 φορές. Πάντως το ρεκόρ της απέναντι στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, που έχει εργαστεί σε Βιγιαρεάλ, Ρεάλ και Μάλαγα, είναι εντυπωσιακό με 14 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (21:45, novasports 1)
Γήπεδο: Bay Arena, Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν με το πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων να δίνεται στην Bay Arena.
Άσχημο το κλίμα στην Λεβερκούζεν καθώς μετά τον αποκλεισμό από την Καϊζερσλάουτερν στο Κύπελλο Γερμανίας ήρθε και η εντός έδρας ήττα από την Σάλκε με τον Σάμι Χίπια να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσαν και στους τραυματίες Ντερντιγιόκ και Κρούζε. Η Παρί είναι πρωτοπόρος στην Γαλλία, στο +5 από την Μονακό, και στο Λεβερκούζεν δεν ταξίδεψαν οι Καβάνι, Ζαλέ και Καμαρά.
Οι δυο ομάδες δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες ξανά στο παρελθόν σε επίσημη διοργάνωση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε έξι επισκέψεις στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα