Το κέφι κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό

17:59 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Από τη στιγμή που οι εικόνες που βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας ήταν τόσο δυνατές, με τις κατάμεστες κερκίδες και τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, όλοι οι πρωταγωνιστές του All Star Day Γυναικών 2013 είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν και να διασκεδάσουν.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης το πάρτι που είχε αρχίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η αρχηγός όλης της αποστολής Ελένη Κιόση νωρίς, νωρίς πήρε το μικρόφωνο

κι άρχισε να δίνει κατευθύνσεις για το μουσικοχορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης, όπου την παράσταση έκλεψε αρχικά η Μαριαλένα Αρτακιανού.

Η λίμπερο του Ηρακλή και της Ελληνικής ομάδας μάγεψε τους πάντες με την εκπληκτική φωνή τους, ερμηνεύοντας μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για να σηκωθεί όλο το μαγαζί στο πόδι. Οι World All Stars στην αρχή κοιτούσαν με περιέργεια, αλλά γρήγορα μπήκαν στο χορό απολαμβάνοντας με την ψυχή τους την κάθε στιγμή.

«Σας ευχαριστούμε για όλα, σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείξατε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην Ηγουμενίτσα και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα», είπε κλείνοντας τη βραδιά η Ελένη Κιόση εισπράττοντας και το τελευταίο χειροκρότημα....

Keywords
Τυχαία Θέματα