Χωρίς Σίσκιν η Ρωσία

16:12 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η τροφική δηλητηρίαση τελικά έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ρόμαν Σίσκιν καθώς ο διεθνής αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ από το EURO 2012 όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής μιας εκ των αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντιρκ Άντβοκαατ τόνισε: "Πρώτα από όλα, θα ήθελα να κάνω μια δήλωση σχετικά με ένα από τους παίκτες μας. Σήμερα το πρωί, αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας ο Ρομάν Σίσκιν,

γιατί εξακολουθεί να έχει προβλήματα με το στομάχι του (τροφική δηλητηρίαση), και η ιατρική πρόγνωση ήταν απαισιόδοξη για το Euro".
Για το αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Σίσκιν, ο Άντβοκαατ δήλωσε: " Όχι, άμεσα. Εχω καλέσει 26 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον αμυντικού, δεδομένου ότι η πιθανότητα κάποιος θα μπορούσε να αποκλειστεί από την ομάδα λόγω τραυματισμού. Αύριο θα κάνω γνωστή την τελική επιλογή με τους 23 παίκτες που θα έρθουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι οι καλύτεροι παίκτες γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιοι είναι".
Για το τι θα ήθελε να κάνει η Ρωσία στα τελικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: "Πάμε στο τουρνουά για να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε. Στόχος μας είναι, και μόνο μετά το τέλος του Euro 2012 θα είμαστε σε θέση να πει αν ήταν αληθινό ή όχι".
Όσο για το ποια από τις Ελλάδα, Τσεχία, Πολωνία είναι πιο δύσκολη, ο Ντιρκ Άντβοκαατ τόνισε: "Κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο για εμάς. Το πιο απαιτητικό παιχνίδι συνήθως - είναι ο πρώτος αγώνας στο Euro 2012 εναντίον της Τσεχίας. Για μας είναι τώρα αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι με όλο το σεβασμό προς την Πολωνία και την Ελλάδα. Θα πάμε σταθερά και βήμα προς βήμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα