Νιμανί: Ωραία στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πληρώνεσαι

15:52 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, ο Φρεντερίκ Νιμανί ανακάλυψε ξανά την χαρά του παιχνιδιού, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός, υπογραμμίζοντας πως είναι ωραία στην ομάδα αλλά δεν πληρώνεται.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "le10sport.com" ο Νιμανί τόνισε: "Το δεύτερο μισό της σεζόν που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ πήγε αρκετά καλά. Ανακάλυψα τη χαρά του ποδοσφαίρου

από τότε που ήρθα εδώ. Ό,τι στερήθηκα για χρόνια το βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος με κάλεσε τον περασμένο χειμώνα για να έρθω στη Θεσσαλονίκη".
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, ο Νιμανί δήλωσε: "Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας. Οι ομάδες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολλές οικονομικές δυσκολίες. Είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τους μισθούς των παικτών. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Μου αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι...".
Όσο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε: "Αν και έχει συμβόλαιο με τη Μονακό μέχρι το καλοκαίρι του 2013, η επιθυμία μου είναι να πάω κάπου αλλού. Ελπίζω ότι η ομάδα μου να με αφήσει ελεύθερο, αν καταφέρω να βρω μία λύση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο όπως γινόταν εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε κάθε προοπτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα