Την έσωσε ο Ίσκο (VIDEO)

23:55 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 1-2
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα

Μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Οσασούνα με 201 πέτυχε η Γρανάδα και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν.

Μόλις στ 1ο λεπτό ο Ρομπέρτο είπε όχι σε σουτ του Σεχούδο, ενώ στο 7' η κεφαλιά του Ντε Λας Κουέβας πέρασε λίγο άουτ. στο 10' το σουτ του Ελ Αράμπι σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Φερνάντεθ, ενώ 4 λεπτά μετά το σουτ του Μπενίτεθ, έξυσε το δοκάρι της Οσασούνα. στο 22' ο Ντε Λας

Κουέβας αστόχησε για λίγο, ενώ στο 38' ο Ελ Αράμπι με όμορφο διαγώνιο σουτ από δεξιά, έκανε το 1-0 για τη Γρανάδα. Νάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 2ο γκολ πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στ 45+2' με κεφαλιά του Γεμπντά μετά από κόρνερ.

Η Οσασούνα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και μείωσε στο 58ο λεπτό με όμορφο σουτ του Πουνιάλ, ενώ η Γρανάδα κέρδισε πέναλτι στο 63'. Παρόλα αυτά ο Φερνάντεθ είπε όχι στην εκτέλεση του Πίτι και κράτησε την Οσασούνα εντός αγώνα. Στο 68ο λεπτό ο Ρομπέρτο είπε όχι σε σουτ του Αρίμπας από το ύψος του πέναλτι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Αρίμπας, Οριόλ, Λότιες, Μπερτράν, Πουνιάλ, Λόε (46' Όιερ), Σεχούδο (46' Σίσι), Αρμεντέρος, Ντε Λας Κουέβας, Νούνιεθ (66' Ριέρα).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατέ, Μουρίγιο, Ανγκούλο, Ιτούρα, Γεμπντά, Μπραχίμι (86' Φατό), Πίτι (88' Ρίκο), Μπενίτεθ (78' Γκαρσία), Ελ Αράμπι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 2-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Προβλημάτισε, έδειξε αμυντικά κενά, ασύνδετες γραμμές, αλλά και πάλι πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μπέτις, ο λόγος για τη Ρεάλ που με τον Ίσκο λυτρωτή ξεκίνησε τη σεζόν με τρίποντο, αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη.

Στο 4ο λεπτό ο Λόπεθ είπε όχι σε κεφαλιά του Μολίνα μετά από σέντρα του Νάτσο, ενώ και στο 9' ο Λόπεθ βγήκε και πρόλαβε τον Μολίνα. Τελικά στο 14' η Μπέτις έφτασε στο γκολ καθώς ο Σεντρίκ πήρε μπάλα στο κέντρο, πέρασε τον Ράμος σαν σταματημένο και έδωσε πάρε-βάλε στον Μολίνα που έκανε εύκολα το 1-0 από τη μικρή περιοχή με προβολή. Δύο λεπτά μετά η Μπέτις άγγιξε το 2-0, καθώς μετά από νέα ενέργεια του Σέντρικ ο Βερδού αστόχησε από το ύψος του πέναλτι κι ενώ ήταν αμαρκάριστος, ενώ στο 18' ακυρώθηκε γκολ της Ρεάλ πολύ σωστά. Στο 24' το σουτ του Μπενζεμά πέρασε λίγο άουτ, αλλά δύο λεπτά μετά ο Γάλλος βρήκε δίχτυα μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Ίσκο. Στο 33ο λεπτό και μετά από κόρνερ ο Νόσα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ, ενώ στο 41' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Ρεάλ ενώ λίγο νωρίτερα η Μπέτις είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι.

Στο 46ο λεπτό ο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Μπέτις από καλή θέση, ενώ στο 67' ο Άντερσεν έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Πορτογάλου από πλάγια αριστερά. Στο 70' ο Νόσα δεν έπιασε καλή κεφάλια από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 75' το σουτ του Ντι Μαρία έξυσε το δοκάρι του Άντερσεν. H λύτρωση για τη Ρεάλ ήρθε στο 86ο λεπτό, με τον Μαρσέλο να βγάζει τρομερή μπαλιά από αριστερά και τον Ίσκο να κάνει το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγο Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κεντίρα (55' Καζεμίρο), Μόντριτς, Οζίλ (69' Ντι Μαρία), Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (80' Μοράτα).

MΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Περκίς, Νάτσο, Χάβι Τσίκα, Παουλάο, Νόσα, Ματίγια, Βερδού (78' Ροντρίγκες), Σέντρικ (62' Χουάν Κάρλος), Χόρχε Μολίνα, Χουανφράν (71' Βαντίγιο)

Keywords
Τυχαία Θέματα