Έσπασε τα κοντέρ από την πρεμιέρα (VIDEO)

21:54 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 7-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Έσπασε όλα τα κοντέρ από το πρώτο κιόλας ματς. Η Μπαρτσελόνα με νέο τεχνικό στον πάγκο της διέσυρε με 7-0 τη Λεβάντε, πραγματοποιώντας την καλύτερη πρεμιέρα στην ιστορία της.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική από το πρώτο κιόλας λεπτό και μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ. Ο Τσάβι έβγαλε καταπληκτικά στον Φάμπρεγας, εκείνος ε τη σειρά του έδωσε για τον Αλέξις που έκανε εύκολα το 1-0. η πίεση των Καταλανών

συνεχίστηκε και στο 12' ο Μέσι μετά από όμορφο συνδυασμό έκανε το 2-0, ενώ στο 18' ο Τσάβι έβγαλε όμορφα για τον Αλέξις, που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο στο 24' ο Μέσι έκλεψε την μπάλα από τον Ναβάρο, οι Καταλανοί «έκρυψαν» την μπάλα και ο Άλβες έγραψε εύκολα το 3-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μέσι έβγαλε καταπληκτική ασίστ για τον Πέδρο που τελείωσε άψογα τη φάση για το 4-0. Στο 33' ο Νάβας έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Τσάβι, αλλά στο 41' ο Μέσι με πέναλτι έκανε τα 5-0. Η Λεβάντε είχε καταρρεύσει εντελώς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχτηκε κι 6ο γκολ. ο Τσάβι συνδυάστηκε ιδανικά με τον Σεσκ και από κοντά νίκησε τον Νάβας.

Η Μπάρτσα δεν πάτησε φρένο ούτε στην επανάληψη και στο 53' οι παίκτες του Μαρτίνο έκρυψαν την μπάλα, με τον Μέσι να μην μπορεί να την τσιμπήσει προ του Νάβας, ενώ στο 56' το πλασέ του Πικέ από κοντά κόντραρε στο σώμα του Ρόδας. Δύο λεπτά μετά ο Πικέ προσπάθησε κι αυτός να κρεμάσει τον Νάβας χωρίς επιτυχία, ενώ στο 59' το σουτ του Πέδρο βρήκε λίγο σε πόδι αμυντικού κι έφυγε κόρνερ. Στο 61' ο Μέσι έκανε κούρσα 40 περίπου μέτρων, αλλά το πλασέ του δεν ανησύχησε τον Νάβας και στο 64' ο γκολκίπερ της Λεβάντε πραγματοποίησε δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις σε διαδοχικά σουτ του Αντριάνο. Το τελικό 7-0 έγινε στο 73ο λεπτό με περιπετειώδη τρόπο. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ, ο Ρόδας με στημένη την μπάλα την κλώτσησε, έδωσε την ευκαιρία στον Σεσκ να κλέψει και μετά από... περιπέτειες ο Πέδρο νίκησε τον Νάβας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αντριάνο, Πικέ, Μασεράνο, Άλβες, Μπούσκετς, Φάμπρεγας, Τσάβι, Πέδρο (76' Τέγιο), Αλέξις (63' Νεϊμάρ), Μέσι (71' Ινιέστα)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπες, Ρόδας, Ναβάρο, Χουανφράν, Πίντο (46' Παγιαρδό), Σιμάο (46' Ελ Αντούα), Σουμέτρα, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Ίβανσιτζ), Μπαράλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα