Άνετα ο ΠΑΟ

23:25 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Λεωφόρος
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1η αγωνιστική
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (Μακεδονίας)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αφού νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Με 10 παίκτες από το 50' η ομάδα του Αγρινίου, λόγω της αποβολής του Δάρλα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός

κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παναιτωλικό, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα κέρδισε πέναλτι (σ.σ. τράβηγμα φανέλας του Μπόγιοβιτς στον Κουτρουμπή), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νάνο. Στην συνέχεια, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βρει τα πατήματά του, έχοντας μια ευκαιρία στο 19ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μπόγιοβιτς είχε μια επικίνδυνη μπαλιά, αλλά ο Σίλντενφελντ έδιωξε σε κόρνερ. Παρά το ότι το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο 37ο λεπτό ο Αμπεϊντ είχε ένα ωραίο σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Δάρλα στο 50'. Έτσι, στο 65ο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Μπέργκ να βρίσκει δίχτυα, έπειτα από ωραίο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. Η ίδια εικόνα επικράτησε και στα υπόλοιπα λεπτά,με τον Παναθηναϊκό να έχει τον έλεγχο και τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να αναπτυχθεί. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους «πράσινους» να επικρατούν με 2-0 της ομάδας του Αγρινίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69'΄Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ(84' Μουζακίτης), Καρέλης (59' Μπεργκ), Ντίνας, Μπαϊράμι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (56' Γκόλιας), Πασάς (67' Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπέλον (76' Παπουτσογιαννόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα