Το ΣΔΟΕ σε Άντζελα, Κιάμο και Τερλέγκα

20:59 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες το βράδυ κλιμάκιο εφοριακών στην Χαλκίδα έκανε έλεγχο στις εμφανίσεις της Άντζελας Δημητρίου και του Βασίλη Τερλέγκα στην Δροσιά καθώς και του Πάνου Κιάμου στην Γλύφα.
Το τελευταίο διάστημα, και μετά τα γεγονότα της Χαλκιδικής, το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο στόχαστρο τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών σε επαρχιακές πόλεις.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ

ξεκίνησαν από το Γυμνάσιο Δροσιάς, όπου εμφανίζονταν η Αντζελα Δημητρίου με τον Βασίλη Τερλέγκα. Οι ράμπο έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο κατά τις 12 το βράδυ και ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός. Τσέκαραν αν ήταν νομότυπα τα εισιτήρια, αν κόβονταν αποδείξεις, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες, ακόμη και την κάβα!
"Ο έλεγχος κράτησε μία ώρα και δεν βρέθηκε καμία παρατυπία" δηλώνει στο egnomi.gr ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Βασίλης Περδίκης.
Κατά τις δύο τα ξημερώματα, το κλιμάκιο των ελεγκτών πήγε και στο Thalassa Live στη Γλύφα, όπου τραγουδούσε ζωντανά ο Πάνος Κιάμος. Κι εκεί, εστίασαν στα εισιτήρια, τις αποδείξεις, αλλά και την ασφάλιση του προσωπικού.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του νυχτερινού κέντρου, Τάκη Καρρά, στο egnomi.gr, ο έλεγχος είχε πολύ μικρή διάρκεια, καθώς ήταν όλα κομμένα κανονικά και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα