Θρίαμβος για τα «κιτρινόμαυρα» σπαθιά

23:17 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ μετά την Βουλγαρία και την δεύτερη θέση που κατέκτησε στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο σιρκουί της Βουλγαρίας έγραψε νέα μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη φορά η Ένωση αγωνίστηκε με έφηβες στο Κύπελλο Ελλάδος και κατέκτησε δύο μετάλλια στην κατηγορία των γυναικών.

Στη συνέχεια η Ποτού Ευρυδίκη κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ δέκατη ήταν η Στοργή Χουρί. Τρεις θέσεις χαμηλότερα κατετάγη η Γεωργία

Ζαφείρη ενώ η Ασημίνα Φραγκοζίδη κατέκτησε την 17η θέση και την 18η η Βλάχου Ασημίνα

Το πρώτο μετάλλια έφερε η Θεοδώρα Γκουντούρα, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση, αφού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον τελικό. Ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η Κλαίρη Μπαίνου, η οποία συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις της.

Αισιόδοξα μηνύματα άφησαν και τα αγόρια που έδειξαν ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν.

Αναλυτικά: Ζαφείρης Βασίλης 15ος, 17ος Καλομοίρης Βαγγέλης 18ος Μπέσιος Νέστορας, και 19ος ο Μαργαρίτης Χάρης. Στις τάξεις του "Δικεφάλου" έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την παρουσία σε μια ακόμη διοργάνωση. Κώστας Ποτού και Θανάσης Δελενίκας βλέπουν τους αθλητές και τις αθλήτριες πλέον να έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, απόρροια της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα