«Καθοριστικό σημείο η φάση του πέναλτι»

22:21 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην φάση του πέναλτι στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΦΗ έμεινε με 9 παικτες. Παράλληλα επεσήμανε πως το πιο δυσάρεστο είναι οι απουσίες του Μάντζιου και του Ταυλαρίδη από το ματς με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.

«Είχα τονίσει την περασμένη εβδομάδα πως ο Άρης παρά τα κακά αποτελέσματα δεν παύει να είναι Άρης. Καθοριστικό σημείο του

παιχνιδιού είναι η φάση του πέναλτι που αντί να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσουμε, στην επόμενη φάση σχεδόν μένουμε με 9. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Το πιο δυσάρεστο για μας, είναι πως θα παρουσιαστούμε στο επόμενο ματς με δυο σημαντικές ελλείψεις. Αυτό μας στεναχωρεί. Αν δεν παίζαμε καλά θα το λέγαμε πρώτοι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε και φάσεις για γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα