Θέλει ξανά Εθνική ο Τζίνας

23:17 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η υπόθεση «παραμονή» για την ΚΠΡ φαντάζει δύσκολη, καθώς οι Ρέιντζερς είναι προτελευταίοι στη βαθμολογία και με έξι αγωνιστικές να απομένουν, στις πέντε εκ των οποίων τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, ο υποβιβασμός είναι πιο ανοιχτός από ποτέ.
Έτσι, έχει ξεκινήσει η -λογική- φημολογία για τους παίκτες που θα αφήσουν τον σύλλογο σε αυτό το ενδεχόμενο, με έναν από αυτούς να είναι και ο Ζερμέιν Τζίνας. Ο 30χρονος μέσος, σε συνέντευξή του στην «Evening Standard» ανέφερε πως θέλει να μείνει στην ΚΠΡ,

καθώς επίσης πως βλέπει την παρουσία του στην λονδρέζικη ομάδα ως μια ευκαιρία για να κερδίσει και πάλι μια θέση στην εθνική Αγγλίας.
Αναφορικά με την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, τόνισε: «Κοιτάξτε, υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είχαν καιρό να δεχθούν κάποια κλήση από την εθνική, αλλά επέστρεψαν σε αυτή, με παράδειγμα αυτό του Σκοτ Πάρκερ. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από μένα και ξανακλήθηκε. Μιας και αναφέραμε την ηλικία, ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίοι είναι λίγο μεγαλύτεροι από εμένα, παραμένουν στην ομάδα, παρά το γεγονός πως βγαίνουν συνέχεια νέοι παίκτες. Όσο διάστημα συνεχίζω να αγωνίζομαι να διατηρούμαι σε καλή φυσική κατάσταση, θα ήθελα να σκέφτομαι πως είμαι στο μυαλό του προπονητή».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ψάξει κάποιον άλλον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, σε περίπτωση που η ΚΠΡ υποβιβαστεί, απάντησε: «Όλοι θέλουν να παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Έχω πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς και θα ήθελα να μείνω. Με έχουν δεχθεί με καλό τρόπο οι πάντες, ακόμη και αν δεν διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου. Η ΚΠΡ ρίσκαρε και επένδυσε πάνω μου και θα ήταν άσχημο αν πήγαινα κάπου αλλού».

Keywords
Τυχαία Θέματα