Θέλει Μπεσέρα ο ΠΑΟΚ

11:32 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να "κλείσει" δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι με την ΠΑΕ να φιλοδοξεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να συμβεί το ίδιο και με τον Ροντρίγο Μπεσέρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Metrosport": "Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη

ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά στο να κλείσει δυο ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα οι οποίοι το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Σε αυτούς, ίσως προστεθεί και ο Λεάντρο Μπεσέρα, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι σταθερά ο καλύτερος παίκτης του φετινού ΠΑΣ, και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, την Κυριακή στην Τούμπαοι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να... τσεκάρουν ιδίοις όμμασι τον Μπεσέρα στον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει πράξη το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή θα φανεί σύντομα και θα προχωρήσει φυσικά μόνα αν η ηπειρωτική ΠΑΕ δεν ανανεώσει την συνεργασία μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα