Από Καραβίτη μέχρι Ρέστη και στο βάθος αδειοδότηση

10:32 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Δηλώσεις του Πέτρου Καραβίτη έχει η εφημερίδα, με τον παλαίμαχο άσο Ολυμπιακού και ΑΕΚ να χαρακτηρίζει "λαχείο" για την Ένωση τον Γιάννη Μπεθάνη: «Μακάρι για την ΑΕΚ να προκύψει λύση με τον Γιάννη (σ.σ. Μπεθάνη) και τις επαφές που πραγματοποιεί. Μπορώ να σας βεβαιώσω πως πρόκειται για επιχειρηματία πολύ

δυνατό οικονομικά. Συνεργάζεται επίσης με οικονομικούς κολοσσούς και γι' αυτό σας λέω πως θα είναι λαχείο για την ΑΕΚ εάν κι εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί». Με αυτά τα απλά αλλά άκρως εντυπωσιακά λόγια ο Πέτρος Καραβίτης, στενός συνεργάτης και φίλος του Γιάννη Μπεθάνη, σκιαγράφησε το προφίλ του πρωταγωνιστή των τελευταίων «κιτρινόμαυρων» εξελίξεων.

Στη συνομιλία μας με τον Καραβίτη υπήρξε προσπάθεια από τον παλαίμαχο άσο να πέσουν οι τόνοι και να μειωθεί ο δικός του ρόλος στην υπόθεση. «Τιμώ τη φανέλα της ΑΕΚ και τη σέβομαι, αλλά εγώ είμαι Ολυμπιακός και δεν το κρύβω. Δεν είμαι εγκέφαλος σε καμία υπόθεση. Ο Μπεθάνης δεν χρειάζεται συμβουλές από κανέναν. Να ξέρετε πως δεν είναι φίλαθλος, δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος. Είναι επιχειρηματίας. Αλλά πολλές φορές τέτοιες περιπτώσεις είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε μια ομάδα. Στυγνά επιχειρηματικά, δίχως συναισθηματισμούς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καραβίτης.

SPORTDAY

Στην αποκάλυψη ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης βρίσκεται κοντά σε χορηγική συμφωνία για την ΑΕΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ (για την επόμενη μέρα εννοείται) προχωρά σήμερα η εφημερίδα. Στο ρεπορτάζ της γράφει: Κοντά σε συμφωνία με μεγάλη εταιρεία που θα δώσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χορηγία ύψους 10 εκατ. ευρώ βρίσκεται, σύμφωνα με τη SportDay, ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ισχυρούς επιχειρηματίες που θα επενδύσουν στην ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία μαζί τους. Ταυτόχρονα, ωστόσο, καταβάλλει προσπάθειες για να εξασφαλίσει έσοδα για την ΠΑΕ και είναι έτοιμος να οριστικοποιήσει συμφωνία που θα αποφέρει στην ομάδα περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι δύο υποθέσεις, των επενδυτών και της χορηγίας, συνδέονται καθώς ουδείς θα είχε διάθεση να επενδύσει σε κάποια εταιρεία στην οποία δεν θα υπήρχε προοπτική, ενώ ως τρίτο σκέλος της υπόθεσης υπάρχει και το ζήτημα του γηπέδου, το οποίο προσφέρει προοπτική στην ΑΕΚ και λειτουργεί ως πόλο έλξης για υποψηφίους επενδυτές ή χορηγούς.

Την ύστατη προσπάθεια θα κάνει σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος για να... κάμψει τις αντιστάσεις της Εφορίας και να έρθει μαζί της σε συμφωνία, προκειμένου να ανακτήσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα και να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της προκειμένου να προχωρήσει σήμερα στις απαιτούμενες πληρωμές και να αποφύγει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η «Ένωση» χρωστά 1,25 εκατ. ευρώ από τη δόση του άρθρου 44 που έπρεπε να είχε καταβληθεί το Σεπτέμβριο και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να δώσει πάνω από 100.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να πείσει την Εφορία πως εφόσον διαλυθεί ο σύλλογος δεν θα μπορεί να εισπράξει τίποτα από την ΑΕΚ, η οποία τον τ

Keywords
Τυχαία Θέματα