Εξετάσεις τίτλου για Μπράγκα

10:32 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

LIGA SAGRES 25η αγωνιστική

Έξι αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η αγωνία κορυφώνεται στην μάχη του τίτλου. Η Μπράγκα με συνεχόμενες νίκες κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο την περιμένει ένα δυνατό "κρας τεστ" αυτή την αγωνιστική καθώς πηγαίνει στο "Ντα Λουζ" για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα που βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω της. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει μόνους πρώτους ενώ η Μπενφίκα θέλει να επιστρέψει

στις νίκες μετά την απογοήτευση από την ήττα μεσοβδόμαδα από την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μυαλό της στο "Ντα Λουζ" θα έχει η Πόρτο που βρίσκεται στο -1 από την κορυφή με την πρωταθλήτρια να βολεύεται με ισοπαλία προκειμένου, αφού νικήσει την Ολιανένσε στο "Ντραγκάο" να βρεθεί ξανά μόνη πρώτη. Την περασμένη αγωνιστική η Πόρτο έχασε την πρώτη θέση μετά το 1-1 με την Πάσος Φερέιρα.

Στην μάχη της τέταρτης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά το 2-1 επί της Μέταλιστ για τα προημιτελικά του Europa League, φιλοξενείται από την Λεϊρία με μοναδικό στόχο την νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για κατάληψη της τέταρτης θέσης. Η 4η Μαρίτιμο αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ακαντέμικα που δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην μάχη της σωτηρίας καθοριστικό είναι το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέιρα Μαρ και την Φεϊρένσε με την Μπέιρα Μαρ να βρίσκεται ακριβώς στην ζώνη του υποβιβασμού και την Φεϊρένσε τρεις βαθμούς πίσω της.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Liga Sagres
Παρασκευή 30/3
Ακαντέμικα-Μαρίτιμο (22:15)
Σάββατο 31/03
Πόρτο-Ολιανένσε (21:00)
Μπενφίκα-Μπράγκα (23:15)
Κυριακή 01/04 (18:00)
Φεϊρένσε-Μπέιρα Mαρ
Νασιονάλ-Ρίο Αβε
Ζιλ Βιθέντε-Σετούμπαλ
Λεϊρία-Σπόρτινγκ (20:15)
Γκιμαράες-Πάσος Φερέιρα (22:15)

Keywords
Τυχαία Θέματα