Θέλει 2 εκατ. ευρώ ακόμα η ΑΕΚ

12:13 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η προσπάθεια από τη διοίκηση έγινε, μαζεύτηκε περίπου 1 εκατ. ευρώ όπου θα μοιραστεί στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και ως την Τρίτη όλοι θα πάρουν όσα είχαν συμφωνήσει ότι θα λάβουν - σύμφωνα με την τελευταία υπόσχεση του Ανδρέα Δημητρέλου. Αυτά τα χρήματα όμως δεν είναι αρκετά για την ΑΕΚ και δεν εξασφαλίζουν την αδειοδότηση από την UEFA.

Αν δεν μπουν τα 2 εκατ. ευρώ των άγνωστων επενδυτών ή αν συνεχίσουν να μην βάζουν λεφτά οι μέτοχοι (πρώην και νυν)

τότε το πρόβλημα παραμένει και είναι αξεπέραστο. Το κακό είναι πως στη διοίκηση πληρώνουν μεν τους παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ, δεν έχουν όμως την δυνατότητα να υπολογίσουν και να προχωρήσουν στην αποπληρωμή πρώην παικτών που τους οφείλονται χρήματα εδώ και καιρό και οι οποίοι πρέπει να τα πάρουν και αυτοί ώστε να υπογράψουν το χαρτί της αδειοδότησης και να φανεί συνεπής η ΑΕΚ στις υποσχέσεις τους που έχει δώσει στην UEFA.

Κοντολογίς, αν δεν μπουν ακόμα 2 εκατ. ευρώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, που είναι και η τελευταία, με τα οποία θα πληρωθούν όσοι έχουν φύγει από την ΑΕΚ η ομάδα δεν παίρνει την αδειοδότηση και δεν παίζει του χρόνου στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα