«Θα τα πάρετε όλα»

11:43 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την υπόσχεση πως μέχρι την Τρίτη (27/3) θα έχουν πληρωθεί όλοι παίκτες τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί ότι θα πάρουν ως τις 20 Μάρτη βάση του νέου διακανονισμού που συμφώνησαν, έδωσε το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Δημητρέλος στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τον Ηλία Μπόβαλη πήγαν στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση και αφού ευχαρίστησαν άπαντες για την υπομονή που δείχνουν, τους ενημέρωσαν ότι άπαντες θα αποπληρωθούν ως την Τρίτη (παίκτες και τεχνική ηγεσία). Μάλιστα σημείωσε, πως ότι χρήματα έρθουν θα πάνε μόνο σε αυτούς.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως οι

ποδοσφαιριστές ρώτησαν τους διοικούντες αν αυτά τα χρήματα προέρχονται από επενδυτές, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να τους τονίζει: "Όχι! Δεν είναι από επενδυτές! Είναι χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει εμείς από εδώ και από εκεί και είναι για εσάς".
Το ποσό είναι αρκετά κάτω από τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Φυσικά, πληρώνοντας τους παίκτες δεν τελειώνουν τα... βάσανα για την ΑΕΚ. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι η ΑΕΚ δίνοντας το ποσό που έχει συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές ότι παίρνει και την αδειοδότηση.
Υπάρχουν οφειλές προς πρώην παίκτες και προπονητές που πρέπει να ξεπληρώσει, προκειμένου να καταφέρει σε μία εβδομάδα από σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα με την UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα