«Derby d'Italia» στο Τορίνο

11:22 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 29η αγωνιστική

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν ο τίτλος πάει προς Μιλάνο ή πάει προς Τορίνο καθώς Μίλαν και Γιουβέντους δίνουν δυο σημαντικά ντέρμπι.
Αρχικά, η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο κλασικό "derby d'Italia" με μοναδικό στόχο την νίκη καθώς οι απανωτές ισοπαλίες την έφεραν στο -4 από την Μίλαν. Το κλίμα στην ομάδα του Τορίνο είναι πολύ καλό μετά την πρόκριση επί της Μίλαν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Κόντε

θα παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του 4-3-3 δίχως να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η Ίντερ θέλει την νίκη κυρίως για λόγους ψυχολογίας καθώς βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία μετά από 11 ήττες με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γκουαρίν και Σνάιντερ.

Η πρωτοπόρος Μίλαν υποδέχεται την αξιόμαχη Ρόμα λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια θα βρίσκεται στο πλευρό της συμπολίτισσας της ευελπιστώντας πως η Ίντερ θα καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Τορίνο. Ωστόσο, εκείνο που προέχει για την Μίλαν είναι να κερδίσει την Ρόμα με τον Αλεξάντρε Πάτο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και τους Ιμπραΐμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα να παίζουν κανονικά. Η Ρόμα του Λουίς Ενρίκε παλεύει για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα πάει στο "Σαν Σίρο" χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 24/3
Μίλαν-Ρόμα (19:00)
Παλέρμο-Ουντινέζε (21:45)
Κυριακή 25/3 (16:00)
Αταλάντα-Μπολόνια (13:30)
Τσεζένα-Πάρμα
Κιέβο-Σιένα
Τζένοα-Φιορεντίνα
Λάτσιο-Κάλιαρι
Νάπολι-Κατάνια
Νοβάρα-Λέτσε
Γιουβέντους-Ίντερ (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα