«Θα κερδίσει πολλά ο ΠΑΟΚ με τους νεαρούς»

15:05 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε βασικό στα άκρα της άμυνας τον 18χρονο Κώστα Σταφυλίδη με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Νίκο Κολομπούρδα να ισχυρίζεται πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει αυτή την τακτική της χρησιμοποίησης νεαρών ποδοσφαιριστών γιατί θα βγει ωφελημένος οικονομικά.

Ο Κολομπούρδας μίλησε και για τον Σταφυλίδη σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" όπου τόνισε:

" Το παιδί είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η φιλοσοφία μας είναι να αγωνιστεί μια ολόκληρη φουρνιά παικτών στην πρώτη ομάδα. Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία ανοίγει κι η... πόρτα για τους μικρούς και ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πολλά στο οικονομικό επίπεδο. Ο Σταφυλίδης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικότερα στην επίθεση. Επίσης έχει μία όμορφη τρέλα στο παιχνίδι του, έναν ενθουσιασμό που δεν τον βρίσκεις εύκολα. Όσο περνάει ο χρόνος, θα αποδίδει ακόμα καλύτερα".

Κατά τα άλλα, στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, Έτο και Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Μπόλονι θα μπορεί να τους υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα