Ποζατζίδης: Προτεραιότητα η ρύθμιση των χρεών στον ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη (23/11) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους της Πολιτείας όπου θα συζητηθεί το θέμα των χρεών της εταιρίας. Αυτός είναι ο λόγος του μη προγραμματισμού της συνέντευξης Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη, αφού θέλει πρώτα να έχει σαφέστατη άποψη περί των προθέσεων της Πολιτείας επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Ποζατζίδης (μέλος δ. σ. της ΠΑΕ) σε συνέντευξηυ που παραχώρησε στον Ρ/Σ LIBERO

107,4:

"Θεωρώ ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η ρύθμιση των χρεών για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαστε μία ομάδα και το συζητήσαμε κάθε φορά. Το δεύτερο θέμα είναι η αδειοδότηση. Είναι πάρα πολλά τα θέματα, αλλά αυτά είναι τα δύο πρώτα", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στις επαφές με την Πολιτεία:

"Ισως να είναι και μία κατάλληλη ευκαιρία λόγω της οικουμενικής κυβέρνησης, να πάει ο ΠΑΟΚ να καταθέσει τις προτάσεις του. Δε ζητάμε να χαριστεί κάτι, αλλά να ρυθμίσουμε τα χρέη. Ούτε θέλουμε να διαγραφεί κάτι. Αύριο θα κατέβει ο πρόεδρος μαζί με τον κ. Σαχπατζίδη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, για να γίνει ραντεβού με την ηγεσία του υπ. Οικονομικών και θα ακολουθήσουν και άλλα. Είναι δύσκολες οι εποχές αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού", ενώ σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις ως προς τον τρόπο αποπληρωμής των χρεών.

Keywords
Τυχαία Θέματα