Σπαλέτι: Πάρα πολύ προσεκτικοί με ΑΠΟΕΛ

14:51 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να υπογραμμίζει την ανάγκη οι παίκτες του να δείξουν την δέουσα προσοχή προκειμένου να νικήσουν τον αήττητο ΑΠΟΕΛ και να βρεθούν εκείνοι στην κορυφή.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε
Για τον Ντάνι και τον Κερζακόφ
«Αποκλείεται

να πάρει μέρος στον αγώνα ο Κερζακόφ. Όσον αφορά τον Ντάνι, ελπίζω ότι θα πάρει μέρος στον αγώνα, αφού στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θέλει να αγωνιστεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι είναι 100% για το παιχνίδι».
Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον ΑΠΟΕΛ
«Δεν γνωρίζω προσωπικά το συνάδελφό μου. Θεωρώ μόνο ότι είναι ένας καλός προπονητής. Έχουμε δει όλους τους αγώνες που έδωσαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας για να προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι».
Για τις διαφορές με το ματς του πρώτου γύρου
«Βεβαίως μπορώ να πω ότι η ψυχολογική κατάσταση της Ζενίτ έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με το πώς ήμασταν τότε. Πριν από το πρώτο αγώνα, είχαμε υπόψιν τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, ωστόσο ίσως να χρησιμοποιήσαμε λάθος τακτική. Τώρα η ομάδα κερδίζει, νιώθει σιγουριά και οι παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα».
Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ
«Προφανώς, το ΑΠΟΕΛ δουλεύει πραγματικά σκληρά ώστε να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Το ίδιο μπορώ να πω και για τη Ζενίτ. Στην Ιταλία έχουμε παροιμία ότι "Τα χόρτα του γείτονα είναι πάντα πιο πράσινα από τα δικά μας". Πάντα λέω ότι για μένα το πιο σπουδαίο είναι το παιχνίδι που δείχνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν παίζεις καλά, τότε θα βρεις ευκαιρίες για να περάσεις μπροστά. Άμα δείχνεις ένα καλό πρόσωπο, παίζοντας σωστά, τότε μπορείς να αποκτήσεις περισσότερα πλεονεκτήματα και να είναι πιο εύκολο να κερδίσεις. Επίσης, οι θεατές μας λατρεύουν το καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να τους δείξουμε κάτι που να αξίζει. Σχετικά με τον αυριανό αγώνα, εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, επειδή ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να βρίσκει λίγες ευκαιρίες, αλλά ξέρει να τις εκμεταλλεύεται. Δεν κάνει πολλές επιθέσεις, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει μία ισορροπία στο χώρο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, είναι μία ομάδα ακριβής, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».
Για το πώς περιμένει να δει τον ΑΠΟΕΛ
«Περιμένω να δω την ίδια ομάδα που συναντήσαμε στην Κύπρο. Αυτό το παιχνίδι θα διαφέρει πάρα πολύ από τον αγώνα στην Κύπρο όσον αφορά την τακτική κι εμείς θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε. Όπως έχω ήδη πει, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, για να μην χάσουμε την ισορροπία του αγώνα, γιατί η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή. Το στοίχημα είναι πολύ σπουδαίο για μας γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι, γιατί η αγωνία ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος».
Για το από πού εξαρτάται έ
Keywords
Τυχαία Θέματα