Τα φώτα στη Νίκαια

22:36 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αύριο είναι η πρεμιέρα του 2ου γύρου της Α1 Ανδρών και για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες τα «φώτα» πέφτουν στο κλειστό της Νίκαιας. Ο Άρης Νίκαιας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας σε ένα ακόμα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή στην κατηγορία. Για την γηπεδούχο ομάδα μετά την σπουδαία νίκη επί του Πανελληνίου είναι μεγάλη ευκαιρία να φτάσει τους 8 πόντους, να ανέβει στην 8η θέση της βαθμολογίας και να αφήσει Φοίβο και ΧΑΝΘ να αγχώνονται περισσότερο για την συνέχεια.

Αντίθετα για τον Φίλιππο Βέροιας το παιχνίδι είναι ακόμα σημαντικότερο, καθώς με 4 βαθμούς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν. «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Έχει ανέβει το ηθικό του Άρη μετά την νίκη του επί του Πανελληνίου. Είναι μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς», σχολίασε ο προπονητής των Βεροιωτών Κύρος Σαράφης. Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος από την πλευρά του τόνισε: «Είναι δύσκολο ματς. Συνεχίζουμε να έχουμε προβλήματα τραυματισμών τα οποία καλούμαστε να ξεπεράσουμε, όπως και την κούραση, αφού σε τρεις ημέρες θα δώσουμε δεύτερο πολύ κρίσιμο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες».
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κιλκίς κόντρα στον Πανελλήνιο με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε ένα άλλο αγωνιστικό επίπεδο και να παίζουν ελεύθερα και τον Πανελλήνιο να έχει το κίνητρο, αφού καίγεται για πόντο ή πόντους.
Επίσης ενδιαφέρον ματς αναμένεται να διεξαχθείς στο Μαρούσι όπου ο 2ος στη βαθμολογία Δούκας που βρίσκεται σε καλή κατάσταση θα φιλοξενήσει τον πάντα μαχητικό και υπολογίσιμο Ποσειδώνα Λουτρακίου.

ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Η 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών περιλαμβάνει ένα σούπερ ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στον ΟΦΝ Ιωνίας και την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας. Πρόκειται για τον αγώνα που θα κρίνει κατά 99% την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, άρα και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας. Η ομάδα της Άρτας είχε νικήσει την αντίπαλο της με 24-22 στο ματς του πρώτου γύρου, οπότε έχει δύο στόχους στο ματς, αρχικά να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά ακόμα και δεν τα καταφέρει να ηττηθεί οριακά, ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας να έχει το πάνω χέρι. Η γηπεδούχος ομάδα από την άλλη πλευρά με νίκη θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας (έχει και ένα μας λιγότερο), αλλά για να είναι σίγουρη θα πρέπει να κερδίσει με 3 γκολ διαφορά.

Α1 Ανδρών
Βαθμολογία (σε 11 ματς)
1. Διομήδης Άργους 21
2. ΑΣΕ Δούκα 18
3. ΠΑΟΚ 18
4. ΑΕΚ 18
5. Αερωπός Έδεσσας 11
6. Ποσειδών Λουτρακίου 10
7. ΓΑΣ Κιλκίς 10
8. Φοίβος Συκεών 8
9. ΧΑΝΘ 6
10. Αρης Ν. 6
11. Φίλιππος Βέροιας 4
12. Πανελλήνιος 2

Keywords
Τυχαία Θέματα