Συνεργασία ΑΕΚ-Ιατρικής Πίστης

15:25 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οπία γνωστοπιεί πως ήρθε σε συμφωνία με το Ιατρικό Κέντρο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ», για την ιατρική κάλυψη με πλήρη καρδιολογικό έλεγχο TRIPLEX, όλων των ποδοσφαιριστών της Ανδρικής ομάδας και των Αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ κατέληξε σε συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2013-14, με το Ιατρικό Κέντρο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ», για την ιατρική κάλυψη με πλήρη καρδιολογικό έλεγχο TRIPLEX, όλων των ποδοσφαιριστών

της Ανδρικής ομάδας και των Αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, που λαμβάνουν μέρος στην Α' Εθνική κατηγορία του Πανελληνίου πρωταθλήματος & κυπέλλου, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο).
Το πολυδύναμο Ιατρικό κέντρο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ» είναι διαγνωστική μονάδα που βρίσκεται στην οδό Κρήτης 72, Νέα Ιωνία είναι εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να παρέχει άριστες υπηρεσίες υγείας και διάγνωση υψηλής αξιοπιστίας. Λειτουργεί από το 1995 και είναι συμβεβλημένο με τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ τον ιδιοκτήτη του ιατρικού κέντρου κ. Πετμεζακη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αρτοπουλο, γνωστοί και οι 2 για τα Ενωσιτικα & κιτρινόμαυρα αισθήματα τους, για την αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα που δείχνουν συνεχώς προς αθλητές όλων των ηλικιών, καθώς και για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών & εξετάσεων στους αθλητές της ομάδας μας, για την νέα αγωνιστική περίοδο.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ».

Keywords
Τυχαία Θέματα