Αλλάζει ρότα η Ανζί

14:47 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τα σημερινά δημοσιεύματα που την ήθελαν να εγκαταλείπει την πολιτική των ακριβών μεταγραφών επιβεβαίωσε η διοίκηση της Ανζί με επίσημη ανακοίνωση της στην οποία ενημερώνει πως οι μεταγραφές των πολλών εκατομμυρίων ευρώ ανήκουν πια στο παρελθόν.
Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική και, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, θα στηριχθεί σε νέα παιδιά, στις ακαδημίες της προκειμένου έτσι να μειώσει το κόστος.
Ο λόγος

που οδήγησε την Ανζί σε αυτή την απόφαση είναι το Financial Fair Play της UEFA αλλά και η επιβαρυμένη υγεία του ιδιοκτήτη Σουλεϊμάν Κερίμοφ ο οποίος δεν μπορεί να ζει μέσα στο άγχος.
Σημειώνεται πως στην ανακοίνωση της η ρωσική ομάδα δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που την ήθελαν να διώχνει όλους τους παίκτες από το ρόστερ. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται πόσοι θα μείνουν και πόσοι θα φύγουν και αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί τις επόμενες μέρες.
Στον επίλογο της ανακοίνωσης, η Ανζί καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της και να συνεχίσουν να την υποστηρίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα