Ντάνι Άλβες: Με ενόχλησε ο τρόπος της Μπάρτσα με Αμπιντάλ

14:42 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ συνεχίζει την καριέρα του στην Μονακό αφού η Μπαρτσελόνα δεν του προσέφερε νέο συμβόλαιο με τον Ντάνι Άλβες να μην κρύβει την ενόχληση του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η διοίκηση τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Σε δηλώσεις του ο Ντάνι Άλβες τόνισε: "Η αποχώρηση του Αμπιντάλ ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη. Η απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο με ενόχλησε μετά από όλα όσα είχε περάσει και είχε κάνει. Ήθελα να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα μετά από

όσα έγιναν και το πώς πάλεψε για να επιστρέψει. Ωστόσο, όταν γύρισε δεν του προτάθηκε νέο συμβόλαιο. Αν η Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος, αυτή είναι η υποστήριξη που του παρείχαν για να ανακάμψει. Η όλη κατάσταση αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Εύχομαι το ποδόσφαιρο να ήταν πιο δίκαιο. Ο Ερίκ θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα για μένα".
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναφέρθηκε και στον Τιάγκο Αλκάνταρα που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και πήγε στην Μπάγερν Μονάχου: "Ο Τιάγκο είναι φίλος μου και γνωρίζω πως ήθελε να παίζει περισσότερο. Νομίζω πως έφυγε πολύ νωρίς αφού ήταν πολύ νέος και θα γινόταν ακόμα πιο σημαντικός. Ωστόσο, πήρε την απόφαση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα