Φονιάς μπροστά στην μητέρα του!

14:05 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Τρίτης στην Παντάνασσα Αγρινίου ένας 41χρονος άντρας εκτέλεσε έναν 38χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του.
Οι δυο άντρες διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα με αποτέλεσμα να έχουν γίνει εχθροί και το δράμα κορυφώθηκε χθες βράδυ όταν ο 38χρονος πήγε στο σπίτι του 41χρονου και τον απείλησε ανοικτά μπροστά στην μητέρα του.
Χωρίς να πει λέξη, ο 41χρονος άρπαξε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον του τη στιγμή που ο 38χρονος πατούσε γκάζι για να φύγει. Τα σκάγια τον βρήκαν σχεδόν εξ επαφής και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος!

Ο δράστης παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος περιμένοντας τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου απλώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για τη νεκροτομή.
Οι δυο πρωταγωνιστές του νέου φονικού που συγκλόνισε την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, ήταν παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών και το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα