Συνεχίζει να τα βάζει ο Σάχα!

10:03 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι με τη Μπελγράνο είχε χαρακτηριστεί «τελικός» για τη Ρασίνγκ, καθώς είχε... βουήξει ο τόπος ότι σε περίπτωση μη νίκης ο τεχνικός Μέρλο πιθανότατα θα αποτελούσε παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία. Κι εκείνος που φρόντισε για να μπουν οι βάσεις της κατάκτησης του «χρυσού» τριπόντου, ήταν ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ.
Ο Σεμπάστιαν Σάχα έχει αναλάβει την εκτέλεση των πέναλτι στη Ρασίνγκ κι όταν το κέρδισε η ομάδα του στο 35' της αναμέτρησης,

εκείνος έστησε τη μπάλα στα 11 μέτρα. Η εκτέλεσή του; Το σίγουρο είναι πως θα τη ζήλευαν πολλοί επιθετικοί, με τον 35χρονο πορτιέρο να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0. Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο που βάζει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του Final, όντας και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη διοργάνωση!
Στο 81' πάντως είχε την ευκαιρία να σημειώσει ακόμα ένα, αφού η Ρασίνγκ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα ωστόσο ήρθε ο Χάουτσε για να κλειδώσει τη νίκη (2-0).
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα