Η Δούρου που… δεν έπεισε και η εκχώρηση στο Δημόσιο

08:16 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΑΛΥΓΙΣΤΗ!» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, ο οποίος αναφέρεται στην ξέφρενη πορεία της Βασίλισσας για την επιστροφή στην Α1. Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στο θέμα που έχει προκύψει με την Ρένα Δούρου: «Δεν έπεισε κανέναν η Δούρου...», είναι ο τίτλος και προσθέτει: «...με τις διαρροές της ότι είναι δήθεν υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ -Αν πραγματικά κατάλαβε ότι η δημόσια τοποθέτησή της ήταν ατυχέστατη, οφείλει να το διορθώσει με νέα

δημόσια τοποθέτηση και όχι με διαρροές -Περίεργοι συνειρμοί η χρήση της ίδιας φρασεολογίας με τους τηλε-μαϊντανούς «τυφλοπόντικές» που έστειλαν τα υπομνήματα». Τέλος γίνεται αναφορά και στο θέμα της εκχώρησης της απαίτησης από τον Ψωμιάδη προς το Δημόσιο, για την οποία τονίζεται: «Κινδυνολογία χωρίς κανένα λόγο τα περί χαρτοσήμου. Το μόνο ζήτημα είναι να ολοκληρωθεί η εκχώρηση, κάτι που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα».

Sportday

Με τις μεταγραφές στις οποίες έχει ήδη προχωρήσει η ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα. «ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ!», σημειώνει και προσθέτει: «Η SD παραδίδει τους ελέγχους προόδου στους παίκτες που αποκτήθηκαν εν όψει της Football League!».

GOAL

«Κλειδί ο Οικονομόπουλος», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία επίσης αναφέρεται στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχολιάζοντας: «Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι αν αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα, το πρόβλημα θα λυθεί και η ΠΑΕ θα διαλυθεί χωρίς άλλο εμπόδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα