Στον αέρα το μέλλον του Γουόλκοτ

19:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με τους «κανονιέρηδες» έχουν παγώσει, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 23χρονος επιθετικός έγινε δεκτός με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους οπαδούς των Λονδρέζων, όταν μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, εξαιτίας της αβεβαιότητας που καλύπτει την προοπτική του στην ομάδα.

Ο Αλσατός τεχνικός παραδέχτηκε πως η δυσαρέσκεια των φιλάθλων προς το πρόσωπο του παίκτη είναι ένα ζήτημα που τον απασχολεί, όμως αισιοδοξεί πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στη διοίκηση και

τον Γουόλκοτ και ο τελευταίος θα παραμείνει στον σύλλογο:

«Προφανώς και μας απασχολεί το θέμα. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν τη στήριξη του κόσμου ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται με τα συμβόλαιά τους. Δεν πρέπει όμως να τα αφήσουμε όλα αυτά να μας επηρεάσουν», δήλωσε ο Βενγκέρ.

«Εξακολουθούμε πάντως να ελπίζουμε ότι ο Θίο θα ανανεώσει μαζί μας. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί ως τον Απρίλιο τότε σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Προς το παρόν θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ και είναι αφοσιωμένος σε αυτήν».

Keywords
Τυχαία Θέματα