Στην Ιταλία ο Οφρυδόπουλος

19:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Κοβερτσιάνο της Ιταλίας βρίσκεται από χθες Δευτέρα ο αθλητικός διευθυντής της Κέρκυρας Σωκράτης Οφρυδόπουλος προκειμένου να λάβει μέρος σε επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά:

«Στο αθλητικό κέντρο του Κοβερτσιάνο της Ιταλίας βρίσκεται από χθες, Δευτέρα (17/9) ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Αιτία, η πραγματοποίηση τριήμερου (17-19/9) επιμορφωτικού σεμιναρίου υπό

την UEFA, με συμμετοχή αντιπροσωπειών από την Ελλάδα, την Ιρλανδία και το Μαυροβούνιο και στο οποίο θα αναπτυχθούν οι τεχνικές και οργανωτικές αρχές και η εν γένει μεθοδολογία της ιταλικής προπονητικής σχολής, ειδικά για κάθε επίπεδο διπλώματος (UEFA Pro, A κ.λπ.). Ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες του ιταλικού ποδοσφαίρου (Ρέντζο Ουλιβιέρι, Βάνι Σαρτίνι, Ούντι Φερέτι, Μαρία Γκράτσια Ρουμπένι), ενώ στην ελληνική αντιπροσωπεία -την οποία επέλεξε, με πρόσκληση, η ΕΠΟ- πέραν του κ. Οφρυδόπουλου, μετέχει, συν τοις άλλοις, και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νέων της Ελλάδας, Κώστας Τσάνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα