Τουρέ: Μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ

19:22 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με δηλώσεις του στο περιοδικό «Four Four Two», ο μέσος των «πολιτών» αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα του από την προηγούμενη διοργάνωση, αλλά και τον... εξωαγωνιστικό παράγοντα που απαιτείται για να φτάσει ένας σύλλογος στην κορυφή της Ευρώπης.

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας φέτος. Κατακτήσαμε την Πρέμιερ Λιγκ και ξέρουμε ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι η πιο σημαντική διοργάνωση. Είναι καλό τεστ

για εμάς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά αισιοδοξούμε ότι θα φτάσουμε μακριά», τόνισε αρχικά ο Ιβοριανός μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στην περσινή επιτυχία της Τσέλσι:

«Η κατάκτηση του τροπαίου από την Τσέλσι απέδειξε ότι αν και το επίπεδο είναι υψηλό, χρειάζεται τύχη για να πας μπροστά. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καλός, όσο η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν έχεις τύχη όλα είναι πιθανά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι φέτος δεν είναι η πρώτη μας χρονιά, αλλά είναι επίσης ακόμα πιο σημαντικό ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι θα τα πάμε καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα