Στο ρελαντί ο Ατρόμητος

19:22 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με δύο γκολ από τα στόπερ του, τον Φυτανίδη και τον Ταυλαρίδη, ο Ατρόμητος νίκησε εύκολα 2-0 την Κέρκυρα στο Περιστέρι στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με καλή αμυντική λειτουργία και με τελικές 7-0 κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα από στημένες φάσεις και να αποκτήσει το προβάδισμα για τη νίκη από νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έριξε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να ανέβει λίγα μέτρα στο τερέν, αλλά να μην μπορεί αν απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ιτάνζ. Έτσι ο Ατρόμητος πήρε εύκολα το τρίποντο ξεκινώντας με το δεξί τη νέα χρονιά με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του.

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (84' Φάμπιο), Σουμπίνιο (76' Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (86' Καραμάνος), Κούτσι.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης (59' λ.τρ. Ηλιάδης), Τσουμάνης, Γκούμας, Κρητικός, Λεόν, Βασιλόγιαννης (71' Σίμωσης), Τσοκάνης, Μπάρκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα