Διπλό με ανατροπή για ΠΑΟΚ

19:15 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας με 4-1 του Πανθρακικού. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο ματς

έως και την αποβολή του Κουτσόπουλου. Με παίκτη παραπάνω στην επανάληψη η ομάδα του Δώνη ήταν το αφεντικό και πήρα τη νίκη.

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά και να απειλεί στο 11' όταν μετά τη σέντρα του Λίνεν ο Σαρακατσάνος, στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του με τον Κουτσόπουλο να διώχνει. Στο επόμενο λεπτό ο Σαλπιγγίδης βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 31' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ έστω και με αυτογκόλ του Κάτσε. Οκτώ λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουτσόπουλος ανέτρεψε τον Σαλπίγγίδη με τον Κάκο μάλιστα να αποβάλει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Σαλπιγγίδης το εκτέλεσε και δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντίλοβιτς (μπήκε στη θέση του Μίνγκα).

Με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟΚ πίεσε από τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο μέρος. Σκόραρε στο 54' με τον Σαλπιγγίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Έξι λεπτά μετά ο Λουσέρο βγήκε τετ α τετ με τον Χακόμπο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 70' ήρθε η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ όταν ο Λάζαρ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 1-1. Το γκολ ανέβασε πολύ την ομάδα του Δώνη που στο 76' ολοκλήρωσε την ανατροπή της όταν ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 87' ο ΠΑΟΚ σφράγισε τη νίκη του όταν μετά τη σέντρα του Κατσουράνη ο Γιάννου έκανε με κεφαλιά το 1-3. Στις καθυστερήσεις ο Σταφυλίδης, επίσης με το κεφάλι, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (33'Μουνάφο), Καστσελάν, Λαδάκης (83'Κυβελίδης), Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μίνγκας (40'Αντίλοβιτς), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ρομπέρ (59'Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς (78' Γιάννου), Λάζαρ (83'Σταφυλίδης), Κάτσε, Βιβιάν

Keywords
Τυχαία Θέματα