Στο κόλπο η Σπόρτινγκ

23:43 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΣΑΛΚΕ: 4-2
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε

Γερά στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά από τη νίκη της με 4-2 κόντρα στη Σάλκε.

Στο 1ο λεπτό, ο Νάνι δεν μπόρεσε από καλή θέση, να βρει το στόχο, ενώ στο 15΄ο Φέρμαν είπε όχι σε προσπάθεια του Σέντρικ. Τελικά στο 17ο λεπτό ο Αόγκο εκτέλεσε το φάουλ, οι Τσούπο-Μότινγκ και Σλιμανί πήδηξαν για την κεφαλιά και ο δεύτερος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Οι Πορτογάλοι ανέβασαν στροφές και στο 27ο λεπτό έφεραν

στα ίσα το σκορ. Ο Νάνι εκτέλεσε το φάουλ και ο Σαρ βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα του Φέρμαν. Στο 29ο λεπτό οι Σλιμανί και Καρβάλιο συνδυάστηκαν όμορφα, με τον δεύτερο να κάνει το σουτ και τον Φέρμαν να πέφτει και να διώχνει, ενώ στο 38' ο Γερμανός κίπερ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Ζάο Μάριο. Στο 44ο λεπτό η Σπόρτινγκ είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία, καθώς ο Μανέ έπιασε την κεφαλιά από κοντά, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στ 52ο λεπτό ο Τζέφερσον με τρομερό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-1. Στο 63ο λεπτό, ο Ζοάο Μάριο σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 65' το φάουλ του Χέγκερ, έξυσε το δοκάρι του Ρουί Πατρισιο.και τελικά στο 72ο λεπτό ο Καρίγιο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Νάνι με σουτ έγραψε το 3-1. Η Σάλκε μπήκε ξανά στο ματ στο 88' καθώς ο Αόγκο με όμορφο σουτ έκανε το 3-2, αλλά στο 90+1' οΣλιμανί έκανε το τελικό 4-2 με όμορφο πλασέ σε τετ α τετ με τον Φέρμαν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Τζέφερσον, Ολιβέιρα, Σαρ, Καρβάλιο, Μάριο (82' Ροσέλ), Σέντρικ, Άντριεν Σίλβα, Σλιμανί, Μανέ (68' Καρίγιο), Νάνι (89' Καπέλ)

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Αόγκο, Οτσίντα, Φουχς (78' Κίρχοφ), Μέγιερ (65' Μπόατενγκ), Χέγκερ, Νοϊστάντερ, Τσούπο-Μότινγκ, Ομπάσι (69' Σαμ), Χούντελαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα