Της έκλεισε το σπίτι

23:43 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΤΣΣΚΑ Μ.: 1-2
Γήπεδο: Etihad

Τεράστιο διπλό με 2-1 πήρε η ΤΣΣΚΑ μέσα στην έδρα της Σίτι και απέκτησε ελπίδες πρόκριση, την ώρα που οι Άγγλοι θα ψάξουν το θαύμα.

Η ΤΣΣΚΑ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στ 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ. O Νάτχο εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντουμπιά με κεφαλιά έκανε το 1-0 και πάγωσε το Etihad.

Η Σίτι αφυπνίστηκε από αυτό το γκολ και στο 6', ο Νάβας αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 8ο λεπτό ο Γιάγια Τουρέ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-1. Στο 16' το σουτ του Νάτχο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 19 ο Ντουμπιά έχασε μοναδική ευκαιρία από κοντά για το 2-1. Στο 20ο λεπτό ο Ακινφέεφ, είπε όχι σε σουτ του Αγουέρο και στην επαναφορά ο Νάβας αστόχησε, ενώ στο 32' το σουτ του Γιόβεττς πέρασε λίγο άουτ. Και τελικά στο 34ο λεπτό, οι Ρώσοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Κλισί έκανε λάθος κι έδωσε στον Νάτχο, εκείνος βρήκε όμορφα τον Ντουμπιά που με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1.

Στο 58ο λεπτό, ο Αγουέρο δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να σκοράρει, ενώ στο 70' η Σίτι έχασε με κόκκινη κάρτα τον Φερναντίνιο. Στο 71' ο Μιλάνοφ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 82' αποβλήθηκε και ο Τουρέ, αφήνοντας με 9 παίκτες τη Σίτι.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ντεμικέλις, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Κλισί, Φερνάντο (65' Ντζέκο), Μίλνερ, Νάβας (46' Νασρί), Τουρέ, Αγουέρο, Γιόβετιτς (46' Φερναντίνιο)

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Β.Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Ντζαγκόεφ (86' Εφρέμοφ), Ερεμένκο, Νάτχο, Μούσα, Ντουμπιά (66' Μιλάνοφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα